Rörö Algwok

200 gr torkad bladtång, 5 hg oskalade räkor, 1 burk kokosmjölk, 1 riven och pressad lime, 1 morot, 1 äpple, 1 purjolök. Blötlägg bladtången. Skala räkorna. Strimla morot, äpple och purjolök. Fräs räkor och grönsaker och tillsätt limeskal och limesaft. Häll över kokos. Koka ihop och krydda med havssalt. Tillsätt algerna och låt koka snabbt. Servera med räkorna i sista minuten.

8 reaktioner till “Rörö Algwok”

  1. I definitely wanted to make a brief comment to be able to express gratitude to you for those awesome information you are giving on this website. My extensive internet lookup has finally been recognized with reliable content to share with my contacts. I would express that we visitors are really endowed to dwell in a decent site with so many outstanding individuals with good tips. I feel pretty fortunate to have used your webpages and look forward to tons of more brilliant times reading here. Thank you once again for a lot of things.

Lämna ett svar till web-dl Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *